امام صادقعلیه السلام فرمود: «حضرت فاطمه علیها السلام ليلةالقدر است». حديث در تفسير فرات کوفي ضمن سوره قدر روايت شده است. انسان نخستينبار از اين حديث به اين مطلب منتقل ميشود که قرآن در شب قدر نازل شده است و انسان کامل قرآن ناطق است، و حضرت فاطمه علیها السلام مادر يازده قرآن ناطق است. آنحضرت بايد بدين مناسبت ليلةالقدر باشد.
امام صادقعلیه السلام فرمود: «حضرت فاطمهعلیها السلام ليلةالقدر است». حديث در تفسير فرات کوفي ضمن سوره قدر روايت شده است. انسان نخستينبار از اين حديث به اين مطلب منتقل ميشود که قرآن در شب قدر نازل شده است و انسان کامل قرآن ناطق است، و حضرت فاطمهعلیها السلام مادر يازده قرآن ناطق است. آنحضرت بايد بدين مناسبت ليلةالقدر باشد. حضرت فاطمهعلیها السلام همانگونه که ليلهالقدر... است، اسمي از اسماي حسني و کلمهاي از کلمات عليايالهي است که خداي سبحان فرمود: «و للّهالاسماءالحسني فادعوه بها» و حضرت امام صادقعلیه السلام فرمود: «قسم به خدا، ما آن اسماي حسناي الهي هستيم که خدا عملي را از بندگانش بدون معرفت ما نميپذيرد». امام صادقعلیه السلام فرمود: كسىكه حق معرفت به آنحضرت پيدا كند، يعنى بهدرستى او را بشناسد، ليلهالقدر را ادراك كرده است.
در اثر صادقى چنين آمده: هركس حضرت فاطمهعلیها السلام را آنگونه كه سزا است بشناسد، ليلهالقدر را ادراك كرده است.
رسول خداصل الله و علیه و آله فرمود: هركس فاطمه را آنگونه كه حق فاطمه است بشناسد، شب قدر را ادراك كرده است و علت نامگذارى آنحضرت به فاطمه آن است كه خلايق از كنه معرفت ايشان بريده شدند، و به كنه معرفت ايشان نمىرسند.