قم ـ طلاب پایه چهارم مدرسه علمیه معصومیه قم، در کارگاه آموزشى آشنایى با روش پژوهش، شرکت کردند.
حجةالاسلام سیدمحمدرضا موسوىنسب، استاد و پژوهشگر حوزوى، در حاشیه اولین کارگاه آموزش روش مطالعه و پژوهش، به خبرنگار مرکز خبر حوزه گفت: کار پژوهش به همت عملى پژوهشگران در عرصههاى مختلف تعلیم و تعلم نیاز دارد؛ لذا ارزیابى پژوهشگران باید به صورت عملى انجام شود.
وى با اشاره به اینکه پژوهشهاى حوزوى، باید به طور مجدانه مورد حمایت مسئولان باشد و کلاسهاى پژوهشى تداوم یابد، اظهار داشت: بحث منبعشناسى و آشنایى با محورهاى اصول مطالعاتى، جزء مباحث مقدماتى براى فراگیرى اصول و روش تحقیق است.
قم ـ واحد پژوهش مدرسه علمیه رضویه قم، با هدف ترویج، توسعه و توانمندسازى طلاب به ابزارها و مهارتهاى پژوهشى، راه اندازى شد.
قم ـ طلاب مدرسه علمیه علوى، با حضور در کارگاههاى آموزشى، با فن رثا آشنا شدند.
حجةالاسلام جعفر واضحى آشتیانى، از اساتید فن رثا، به مرکز خبر حوزه گفت: کلاسهاى فن رثا، براى طلاب در دو بخش تئورى و علمى، با هدف بالا بردن توانایى مبلغان در مرثیهخوانى و سخنرانى، برگزار مىشود.
وى شناخت مقاتل مختلف و توجه طلاب به این مقاتل در مرثیهخوانى و استفاده از شعر را از دیگر اهداف کلاسهاى فن رثا برشمرد.
قم ـ مراسم شبى با قرآن و جشن میلاد حضرت رسولاللّه صلىاللّهعلیهوآله و امام صادق علیهالسلام، در مدرسه علمیه شهیدین برگزار شد.
به گزارش مرکز خبر حوزه، در این مراسم، که با حضور حجةالاسلام والمسلمین طباطبایى، حجةالاسلام ملکى و حاج اسماعیل کریمى، فرزند ارشد مرحوم کربلایى کاظم برگزار شد، ابتدا حاج اسماعیل کریمى در خصوص کرامات مرحوم کربلایى کاظم و طریقه حفظ کل قرآن توسط این شخصیت بزرگوار سخن گفت.
حجةالاسلام ملکى، با تقدیر از زحمات برخى از طلاب، که رتبههاى عالى در دروس خود کسب کرده بودند، ابراز داشت: برخى از این عزیزان، در تمام ابعاد تحصیلى جزء ممتازین هستند، زیرا در تحقیقات و پژوهشهاى دینى توانستهاند، توفیق بسیارى داشته باشند.
حجةالاسلام والمسلمین طباطبایى، مدیر مدرسه علمیه شهیدین، هم ضمن تبریک ولادت با سعادت نبى اکرم صلىاللّهعلیهوآله اظهار داشت: باید زندگى بزرگان معنوى و الهى براى ما الهام بخش باشد.
وى خاطرنشان کرد: باید در مکتب رسولاللّه صلىاللّهعلیهوآله خدمت کرد و روحانیت، امروز مفتخر است که مروج معارف پیامبر صلىاللّهعلیهوآله و ائمههدى علیهمالسلام مىباشد.
حجةالاسلام والمسلمین طباطبایى، با اشاره به ابعاد شخصیتى شهیدین، آیةاللّه قدوسى و آیةاللّه بهشتى، تصریح کرد: ظهور علماى دینى و افراد صاحب کرامت، نظیر کربلایى کاظم در عصر ما، نشاندهنده آن است که فیض الهى تداوم دارد.
قم ـ جشن میلاد حضرت محمد صلىاللّهعلیهوآله و امام صادق علیهالسلام با حضور جمعى از طلاب در سالن اجتماعات مدرسه علمیه معصومیه برگزار شد.
در این مراسم آقاى عبدالناصر فتحى سلمان، اهل فرانسه که تازه به دین اسلام گرویده، به ارائه مباحثى پیرامون این دین مبین پرداخت و گفت: اسلام، بهترین و کاملترین دین در بین همه ادیان به شمار مىرود.
این تازه مسلمان افزود: اخلاق، شخصیت، امین بودن اخوت و وفادارى پیامبر صلىاللّهعلیهوآله و مطالعه در زندگى آخرین فرستاده خداوند، باعث ایمان و علاقهام به اسلام شد.
مشهد ـ آقاى خالقى، معاون پژوهش و خانم افشار مدیر سازماندهى تحقیقات مرکز مدیریت حوزههاى علمیه خواهران با حضور در مدرسه علمیه حضرت نرجس سلاماللّهعلیها به بررسى روند فعالیتهاى پژوهشى این مدرسه پرداخته و آن را مناسب ارزیابى کردند.
معاون پژوهش حوزههاى علمیه خواهران در این بازدید ضمن ابراز تأسف از فقدان حاجیه خانم طاهایى، مدرسه علمیه نرجس سلاماللّهعلیها را حاصل برکات عمر شریف آن بانوى بزرگوار عنوان کرد و گفت: بناى این مدرسه براساس تقوا گذارده شده و خانم طاهایى در حوزه، سابقه درخشانى را از خود به یادگار گذاشته است.
آقاى خالقى افزود: این مدرسه در انجام امور پژوهشى در میان مدارس دیگر سرآمد بوده و امید آن است که همکاران آن بانو، زمینه ارتقاى بیش از پیش این حوزه مبارکه را فراهم آورند.
مشهد ـ مدرسه علمیه حضرت زینب سلاماللّهعلیها در اطلاعیهاى از خواهران طلبه خواست تا آثار هنرى خود را با موضوع زندگىنامه حضرت زینب سلاماللّهعلیها به منظور برگزارى مسابقه بزرگ «عقیله پنج» ارائه نمایند.
این مسابقه در چهار محور داستان کوتاه، شعر، خوشنویسى و طراحى بنر، برگزار مىشود و بانوان طلبه هنرمند مىبایست آثار خود را تا نیمه نخست اردیبهشت ماه سال 1389 به دبیرخانه برگزارى مسابقه ارسال نمایند.
علاقهمندان جهت اطلاعات بیشتر به پایگاه مدرسه به نشانى www.zeynaby.com مراجعه نمایند و یا با شماره تلفن 2741008- 0511 تماس بگیرند.
مشهد ـ 22 نفر از بانوان فعال فرهنگى کشور پاکستان از مدرسه علمیه حضرت نرجس سلاماللّهعلیها بازدید و با شیوههاى تربیت طلاب و فعالیتهاى این مدرسه آشنا شدند.
به گزارش مرکز خبر حوزه، مسئول این گروه، هدف از این بازدید را آشنایى بانوان فعال فرهنگى پاکستان با مراکز اسلامى ایران، به خصوص حوزههاى علمیه و نقش این حوزهها در تربیت دینى بانوان بیان نمود.
آقاى آدمن افزود: از آنجا که این بانوان داراى مسئولیتهاى مهمى، مانند نماینده مجلس، استاد دانشگاه و مدیر دبیرستان در کشور پاکستان مىباشند، آشنایى آنان با فعالیتهاى حوزه علمیه نرجس سلاماللّهعلیها مىتواند نقش مهمى در تربیت دینى جوانان توسط این بانوان در آن کشور، داشته باشد.
انتهای پیام