▪ عربستان
• گشتهای امنیتی مکه مکرمه با همکاری شعبه وزارت فرهنگ و اطلاعرسانی عربستان در این شهر، ۵۶۰۰ نسخه تحریفشده وارداتی قرآن را ضبط کردند.
به گزارش روزنامه عربستانی «عکاظ»، چندی پیش اطلاعاتی در اختیار دستگاههای امنیتی شهر مکه مبنی بر ورود یک خودروی حامل نسخههای قرآنی تحریف شده از قرآن با هدف توزیع آنها در مساجد مکه قرار گرفت و گشتهای امنیتی شهر مکه نیز بلافاصله، اقدام به بازداشت این راننده متخلف ـ که دارای ملیت یکی از کشورهای عربی بود ـ و ضبط این نسخههای قرآنی نمودند.
▪ کانادا
• جوامع اسلامی شیعیان در کانادا در سالهای اخیر، شاهد رشد چشمگیری بوده و تعداد مساجد و مراکز آنها به بیش از نود مرکز افزایش یافته است. طبق اخبار رسیده از شهر تورنتو، چهاردهمین گردهمآیی مسئولان و فعالان شیعه در کشور کانادا با حضور مقامات رسمی این کشور و بیش از 300 نفر از مسئولان و فعالان مراکز اسلامی شیعیان در شهر تورنتو کانادا برگزار شد. گفتنی است، این اجلاس هر ساله در کانادا برگزار میشود.
▪ آمریکا
• بزرگترین سازمان حمایت از حقوق مسلمانان آمریکا، شکایتی را علیه اداره پلیس شهر «کلمبوس» در ایالت «اوهایو» بهخاطر منع استفاده از حجاب برای افسران مسلمان زن، تسلیم دادگاه کرد.
رامین اقبال، از مسئولان شورای روابط اسلامی-آمریکایی در اوهایو اعلام کرد: ما بهخاطر پایان دادن به منع تبعیضآمیز استخدام بانوان مسلمان محجبه توسط اداره پلیس شهر کلمبوس، این شکایت را تنظیم کردیم. این شکایت در پی آن تنظیم شد که یک افسر پلیس مسلمان بهخاطر داشتن حجاب از استخدام در اداره پلیس کلمبوس منع شد.
▪ عراق
• مرحله نخست تدوین دانشنامه قرآنی «اهلبیت(ع)» در کربلای معلی با انتشار ۲۱ جلد از این دانشنامه به پایان رسید. مرحله نخست این دانشنامه چهار سال به طول انجامید و بهعنوان یکی از بزرگترین و مهمترین پروژههای قرآنی دارالقرآن آستان مقدس امام حسین(ع) در زمینه طبقهبندی موضوعی روایات اهلبیت(ع) در زمینه تبیین آیات قرآنی بهشمار میرود.
▪ مصر
• مجمع پژوهشهای اسلامی الازهر اعلام کرد: قرائت قرآن از روی تبلت در نمازهای واجب جایز نیست، اما در نمازهای مستحبی جایز است و اشکالی ندارد.
▪ میانمار
• اتحادیه کشورهای جنوب شرقی آسیا (آسهآن) تصویب قوانین جدید علیه مسلمانان میانمار را محکوم کرد. دفتر نمایندگان اتحادیه آسهآن برای حقوق بشر (APHR) اعلام کرد: پارلمان میانمار با به تصویب رساندن دو لایحه علیه اقلیت دینی مسلمان این کشور، عملاً به آزادیهای مذهبی حملهور شده و از سویی، میزان خطر تنش و خشونت داخلی در این کشور را، در مدت کمتر از سه ماه به برگزاری انتخابات عمومی، افزایش داده است.
▪ استرالیا
• ۳۰۰ دانشآموز استرالیایی، برای شناخت اسلام، از مسجد «بیتالسلام» در منطقه «لانگوارین» در حومه شهر «ملبورن» استرالیا بازدید کردند. در این بازدید، زندگی روزانه مسلمانان و اعمالی مانند نماز، حج و کارهای خیریه از دیدگاه اسلام برای دانشآموزان توضیح داده شد. همچنین متصدی مسجد برای دانشآموزان استرالیایی توضیح داد، هرکس مرتکب عمل وحشیانه و تروریستی به نام اسلام میشود، هیچ ارتباطی با آموزههای حقیقی اسلام ندارد.
▪ انگلیس
• روزنامه فایننشال تایمز: بیشاز 75 درصد از نفت مورد نیاز رژیم صهیونیستی از منطقه کردستان عراق تأمین میشود.
▪ اوگاندا
• نخستین شبکه تلویزیونی اسلامی اوگاندا راهاندازی و با استقبال مسلمانان و حتی غیرمسلمانان این کشور همراه شد. آنها میگویند: اکنون میتوانند بدون شرمساری، با فرزندان و اعضای فامیل برنامهها را تماشا کنند.
▪ سوئیس
• یک دانشآموز دبیرستانی مسلمان در ایالت برن سوئیس به خاطر پوشیدن روسری، از ورود به کلاس منع و به خانه فرستاده شد! این در حالی است که بنا بر قانون ایالت برن، منع دانشآموزان از پوشیدن حجاب هیچ اساس قانونی ندارد. در سال 2012 تلاشی برای منع حجاب در مکانهای عمومی در سراسر کشور سوئیس انجام شد که با رأی مخالف پارلمان این کشور، بینتیجه ماند. با اینحال هنوز برخی مدارس این کشور، دانشآموزان را از پوشیدن حجاب اسلامی منع میکنند. گفتنی است سوئیس حدود چهارصدهزار مسلمان دارد که پنج درصد جمعیت هشت میلیون نفری این کشور را تشکیل میدهند.