یک کارشناس تغذیه معتقد است، مصرف پنیر به تنهایی، واقعاً باعث کاهش عملکرد مغز میشود.
خانم مریم شیرمستی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پنیر حالت فشردهتری نسبت به سایر لبنیات از جمله شیر و ماست دارد و از همینرو حجم کلسیم در آن بسیار بالا است.
وی ادامه داد: با خوردن پنیر، مقدار زیادی کلسیم وارد بدن میشود که تعادل کلسیم بدن را بر هم میزند.
این کارشناس تغذیه با اشاره به نسبت طلایی که در بدن همواره باید بین کلسیم و فسفر برقرار باشد، خاطرنشان کرد: وقتی که کلسیم خون با خوردن پنیر زیاد شود، بدن برای نگهداشتن این نسبت از مغز که منبع فسفر است برداشت میکند و همین امر باعث کاهش فسفر مغز میشود، در حالیکه فسفر برای عملکرد مغز ضروری است.
به گفته خانم شیرمستی، اینکه در گذشته گفته میشد پنیر عملکرد حافظه و سلولهای مغز را کاهش میدهد و به عبارتی فرد را خنگ میکند! تقریباً صحت دارد.
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، گردو منبع غنی فسفر است و از همینرو میتواند هنگام استفاده با پنیر، تعادل کلسیم و فسفر را در بدن حفظ کند.
این کارشناس تغذیه یادآور شد: البته زیادهروی در مصرف گردو به تنهایی هم میتواند این تعادل را برهم بزند و به همین دلیل از قدیم گفته شده پنیر و گردو هر دو درد هستند و باهم درمان.
خانم شیرمستی تصریح کرد: استفاده از گردو به تنهایی هم میتواند باعث برداشت کلسیم از استخوانها برای حفظ تعادل کلسیم و فسفر شود و پوکی استخوان را در پی داشته باشد.
وی عنوان کرد: بادام هم کمی خواص گردو را دارد، اما مصرف گردو همراه با پنیر بیشتر توصیه میشود.
به گفته این کارشناس تغذیه، حتی در طب سنتی هم اشاره شده مصرف نان و پنیر و گردو برای شام، میتواند خواب راحت را همراه داشته باشد.
Normal
0
false
false
false
EN-US
X-NONE
AR-SA