*به پایگاه هفته نامه خبری حوزه (افق حوزه) خوش آمديد* اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا
منو اصلی
نام :   
ایمیل :   
اخبار

سایت مقام معظم رهبری

خبرگزاری حوزه نیوز

مدیریت حوزه علیمه قم

صفحه اصلی > نمایش اخبار 


گوناگون, افق خانواده شماره خبر: ٣٧٩٥٨٤ ١٠:١٣ - 1395/03/27   زولبیا و بامیه خانگی پای ثابت سفره‌های افطار  ارسال به دوست نسخه چاپي


زولبیا و بامیه خانگی پای ثابت سفره‌های افطار

زولبیا و بامیه خانگی پای ثابت سفره‌های افطار


زولبیا و بامیه یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌هایی است که با اول ماه رمضان وارد خانه‌ها شده و عید فطر هم خداحافظی می‌کند؛ ولی جالب این‌که، پای ثابت اکثر سفره‌های افطار ما ایرانیان است. ...


زولبیا و بامیه یکی از قدیمیترین شیرینیهایی است که با اول ماه رمضان وارد خانهها شده و عید فطر هم خداحافظی میکند؛ ولی جالب اینکه، پای ثابت اکثر سفرههای افطار ما ایرانیان است. اگر از آندسته خانوادههایی هستید که دستپخت خودتان را از هر قنادی وشیرینیپزی دیگر بیشتر قبول دارید، پس دست به کار شده و یک زولبیا بامیه خانگی برای سفرههای افطارتان تدارک ببینید.

مواد لازم برای بامیه:

  آب: دو لیوان

  روغن: ۴ قاشق  غذا خوری

  تخم مرغ: ۴ عدد

  آرد: ۲ لیوان

  وانیل: مقداری

  شکر: ۲ قاشق  غذا خوری

  نمک: خیلی کم

طرز تهیه بامیه:

برای تهیه بامیه ابتدا آب و روغن را بجوشانید و بعد آرد و شکر را به آن اضافه کنید تا خمیر شود؛ بعد، از روی حرارت برداشته، کمی آن را مالش داده و بگذارید تا خمیر خنک بشود.

تخم مرغ و وانیل را نیز جداگانه با همزن بزنید و به خمیر اضافه کرده و خوب با دست ورز دهید. سپس در تابهای روغن ریخته و خمیرها را داخل قیف ریخته و ماسوره بزنید و بعد داخل روغن بیندازید. لازم نیست حرارت خیلی زیاد باشد. بامیهها کمی افزایش حجم پیدا میکنند و وقتی سرخ شد، آنها را از روغن خارج کرده، ابتدا در صافی بیندازید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس داخل شربت بیندازید.

طرز تهیه زولبیا

مواد لازم برای شربت:

  شکر: ۳ پیمانه

  آب: یک پیمانه

  گلاب: یک پیمانه

  زعفران حل شده: یک قاشق سوپخوری

  آبلیمو: یک قاشق مربا خوری

مواد لازم زولبیا:

  نشاسته: ۲۰۰ گرم

  ماست: ۲۰۰ گرم

  آرد:۵۰ گرم

  روغن جامد: یک قاشق غذاخوری

  جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری

  گلاب: یک قاشق غذاخوری

  روغن برای سرخ کردن: یک لیتر

طرز تهیه شربت:

تمام مواد یک ربع میجوشند و بعد باید بگذارید تا خنک شده و غلظت عسل را پیدا کند. این نکته خیلی مهم است که اگر شربت داغ باشد، بامیه و زولبیا خمیر میشوند و اگر سفت نباشد هم همینطور. همچنین اگر هم آبلیمو نریزید شکرک میزند. پس به این نکات مهم درباره شربت توجه بسیار داشته باشید.

طرز تهیه زولبیا:

ابتدا نشاسته و ماست را با هم مخلوط کنید تا نشاسته حل بشود. بعد آرد را اضافه کنید و با همزن آنقدر بزنید تا مایهی صاف و یکدست شود. سپس روغن را هم اضافه کرده، دوباره با همزن بزنید. در آخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین را نیز بیفزایید و باز بهم بزنید.

به خاطر بسپارید که شلی مایهی زولبیا باید مثل سس باشد، اگر خیلی شل بود میتوانید کمی آرد به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید. حال اگر قوطی خالی سس دارید و تمیز هم هست مایه زولبیا را داخل آن ریخته و آماده کنید، برای مدل دادن آن در روغن داغ شدهای که از قبل مهیا کردهاید، بهتر است از ماهیتابه لبهدار استفاده کنید تا روغن بیشتری در آن جای گیرد. حال موقع ریختن مایه زولبیا از درون قوطی سس است، که به هر شکلی که دوست داشته باشید میتوانید آن را بریزید. زولبیا هم وقتی سرخ شد مانند بامیه ابتدا در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس داخل شربت انداخته و در بیاورید.

منبع: ایرانبانو

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


خروج