طب ناب, تازههای علمی شماره خبر: ٤٠٤٤٢٤ ١٤:٥٦ - 1397/09/27 ارسال به دوست نسخه چاپي
مصرف شیر موجب کاهش قندخون میشود
نوشیدن شیر در وعده صبحانه بهترین راه تقویت انرژی مورد نیاز بدن در طول روز است.
به گزارش جام جم آنلاین، مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف کانادا نشان میدهد شیر دارای توانایی کاهش میزان گلوکز خون است.
«داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تأثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوکز خون بررسی کردند...
نوشیدن شیر در وعده صبحانه بهترین راه تقویت انرژی مورد نیاز بدن در طول روز است.
به گزارش جام جم آنلاین، مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف کانادا نشان میدهد شیر دارای توانایی کاهش میزان گلوکز خون است.
«داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تأثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوکز خون بررسی کردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعداز صرف ناهار میشود و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعداز صرف ناهار میشود.
وی میافزاید: «بیماریهای متابولیکی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از اینرو باید در تلاش برای توسعه شیوههای رژیم غذایی برای کاهش ریسک و مدیریت چاقی و دیابت بود.»
متخصصان تغذیه همواره بر اهمیت صرف یک صبحانه سالم تأکید میکنند و این مطالعه مصرفکنندگان را به گنجاندن شیر در رژیم غذایی روزانهشان و بهخصوص در وعده صبحانه تشویق میکند.