تــــازههــای عــلــمــی شماره 129 ٭ تولید سلول بنیادی برای درمان بیماریهای کبدی/٭ جراحی موفقیتآمیز تغییر تُن صدای انسان در مشهد/٭ تولید داروهای جدید برای درمان سرطان پوست
تازههای علمی شماره 128 دانشمندان دانشکده پزشکی دانشگاه کارولینای شمالی و «مرکز سرطان امای اندرسون» دانشگاه تگزاس، رویکرد جدیدی برای مسدودکردن یکی از مهمترین ژنهای جهشیافته در سرطان انسانی یافتهاند. این ژن، انکوژن KRAS نام دارد و هدفی چالشبرانگیز و گریزپا برای تولیدکنندگان دارویی بوده است
تازههای علمی شماره 126 ٭ خطر عفونت در مطب دندانپزشکی/٭ لبنیات سوخت و ساز بدن را بالا میبرد/٭ به خاطر قلبتان سویا بخورید/٭ سرطان روده دارید؟ فلفل قرمز بخورید!
تازههاي علمي شماره 125 ٭ عفونت ادراری در کمین دانش آموزان/٭ یک تحقیق اسپانیایی علیه آبهای بسته بندی شده/٭ 2 تا 3 درصد مردم دنیا گیاهخوارند/٭ برقگرفتگی چگونه اتفاق میافتد؟
تازههاي علمي شماره 124 ٭ روزانه 5واحد میوه و سبزی بخورید/
٭ سردوش حمام بهترین مکان برای رشد قارچهاست/
٭ خوب بخوابید تا قلبتان سالم بماند/
٭ شکر مانند یک سم در بدن عمل میکند!/
٭ عادات غذایی مادر به جنین منتقل میشود
تــــازههــــــای علـمــی شماره 123 ٭ گوشت قرمز؛ حداکثر هفتهای یکبار/٭ چه عواملی سیستم دفاعی بدن را تضعیف میکند؟/٭ چاقی، حس بویایی را تضعیف میکند/٭ آب یخ همراه غذا ننوشید!/٭ 90 درصد موارد هپاتیت C قابل درمان است/٭ پنیر پیتزا علیه قلب
تازههاي علمي شماره 122 ٭ عادات غذایی مادر به جنین منتقل می شود/٭ درمان زخم ناشی از رادیوتراپی با مصرف محصولات طبیعی/٭ لیف حمام را با آب جوش بشویید!/٭ بادمجان ضدسرطان است/٭ تجمع نیترات در هندوانه!
تــازههــاي علــمــي شماره 121 ٭ خون مصنوعی در راه است/٭ وازکتومی احتمال ابتلا به سرطان پروستات را افزایش میدهد/٭ سیب میل زناشویی را افزایش میدهد
٭ بعضیها به آفتابگرفتن اعتیاد دارند!/٭ پاپکورن سرشار از فیبر است
تازههای علمی شماره 116 ٭ اثر قارچ روی سیستم ایمنی بدن/٭ به فکر ویتامین C باشید/٭ خواب بهتر با خوردن گیلاس/٭ نوشابه باعث اختلالهای رفتاری کودکان میشود٭ فایده شکلات تلخ
تازه های علمی شماره 115 ٭ پیشگیری از دیابت با پرهیز از مصرف قندهای مصنوعی!
٭ مهمترین خواص بادمجان
٭ بالا بودن قندخون با کاهش حافظه ارتباط دارد
٭ تأثیر غذاهای چرب و سرخکرده در سیستم ایمنی بدن
٭ رابطه حمایت از همسر و سلامت قلب و عروق
٭ در معرض صدای بلند قرار نگیرید!
تازههاي علمي شماره 114 ٭ دشمنان حافظه را بشناسید!
٭ معایب مصرف دل و قلوه
٭ توتفرنگی، خطر حمله قلبی را کاهش میدهد
٭ مصرف قندهای ساده موجب افزایش حس خستگی در بدن میشود
تازههاي علمي شماره 113 ٭ دمنوشهای سنتی را جایگزین نوشابههای شیرین و گازدار کنید
٭ صبحانه، ناهار و شام مناسب
٭ مصرف گوجهفرنگی و محافظت از پوست!
٭ عادت به نوشیدن نوشابههای قنددار به کلیه آسیب میزند
٭ پرهیز از خوردن شکلاتهای سفت و چسبناک!
تازههای علمی شماره 112 ٭ جویدن یخ چه تأثیری روی دندانها دارد؟
/٭ تأثیر آبزیان در تقویت سیستم ایمنی بدن
/٭ بهبود دیابت با مصرف دارچین
/٭ بهبود دیابت با مصرف دارچین/٭ مصرف سیبزمینی سرخکرده فریزشده سرطانزاست
تازههاي علمي شماره 110 * تقويت سيستم ايمني بدن با تغذيه سالم
* مزاياي تخمه آفتابگردان
* مراقب جعبه جادو باشيد
* کشف رابطه بين نوشيدني سرد و ديابت
* استخوانهاي شما به تحرک نيازمندند
* سلامت روان بچههاي چاق در خطر است
تازههاي علمي شماره 109 * دانههاي انار منبع خوب انواع امگا
* کلسترول و سرطان پستان رابطه دارند
* لبنيات کمچرب سيستم ايمني بدن را تقويت ميکند
* ارتباط فتالاتها با زايمان زودرس
* ميوه و سبزي پايههاي رژيم ضدخستگي هستند
تازههاي علمي شماره 108 * اگر سرما خوردهايد رانندگي نکنيد!/
* راه تشخيص پياز سالم/
* ساخت دستگاهي براي جلوگيري از ريزش مو در شيميدرماني/
* پرهيز از مصرف انگورهاي انباري/
* انار براي سلامتي جفت و جنين مفيد است
تازههاي علمي شماره 105 ٭ نان سبوسدار مفید است؛ مخصوصاً برای کودکان!
٭ کمتحرکی خطر ابتلا به پولیپ روده را افزایش میدهد
٭ رعایت بهداشت دهان با استفاده از مسواک و نخدندان
٭ در دوران بارداری از میوهها بیشتر استفاده کنید
٭ نقش جینسینگ در درمان سرماخوردگی
تازههاي علمي شماره 104 دکتر افراسیاب دهلوی عضو هیئت علمی دانشگاههای شیراز، اصفهان و کرج: میزان مصرف دارو در ایران با کل جمعیت اروپا برابری میکند. تجویز دارو در کشورهای اروپایی از دو قلم دارو برای بیمار تجاوز نمیکند. این در حالی است که پزشکان ایرانی حتی تا 10 قلم دارو نیز برای بیمار خود تجویز میکنند.
تازههاي علمي شماره 103 ٭ یک متخصص تغذیه گفت: میوه «به» ورم معده را برطرف میکند، عمل هضم را در معده افزایش میدهد و باعث خوشبوشدن عرق افراد میشود.
همچنین از ائمه اطهار(ع) نقل شده است که اگر فردی 3 روز ناشتا میوه به را مصرف کند، قدرت یادگیری و ذهن قوی پیدا میکند و قوه بیناییاش افزایش مییابد. میوه به، غم و اندوه را
...