printlogo


printlogo


مدیر جامعه‌الزهرا(س) در نشست بانوان فناور
بانوان فناور، فرماندهان جبهه جهاد تبیین هستند
مدیر جامعةالزهرا(س) گفت: بانوان طلبه، فرماندهان جبهه جهاد تبیین هستند و نقش بی‌بدیلی در هوشمندسازی و تحقق تمدن نوین اسلامی دارند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، نشست جمعی از بانوان فناور جامعة‌الزهرا(س) با خانم سیده‌زهره برقعی، مدیر این مجموعه حوزوی برگزار شد.
سیده‌زهره برقعی در این نشست، با ابراز خرسندی از فعالیت‌های بانوان فناور گفت: همیشه آرزو داشتم که جامعة‌الزهرا(س) پیشتاز و پیشرو در هوشمندسازی و فناوری باشد و امروز خوشحالم که یکی از آرمان‌های من در حال تحقق است.
مدیر جامعةالزهرا(س) با اشاره به اهمیت «جهاد تبیین» تصریح کرد: بانوان در برخی عرصه‌ها مانند جهاد وظیفه‌ای ندارند؛ اما استعدادها و توانمندی‌هایی دارند که گاه ارزش آن از آن عرصه‌ها مانند جهاد بیشتر است.
برقعی تأکید کرد: جهاد تبیین به‌معنای شناخت، یادگیری، تبلیغ و ابلاغ معارف اسلامی با ابزارهای نوین است و شما، بانوان طلبه فناور، فرماندهان این جبهه هستید.
وی خاطرنشان کرد: شما به معارف اسلامی مسلح هستید، به‌ شیوه‌های نوین تبلیغ آشنایید و می‌توانید به مبلغان دینی کمک کنید تا در میدان تبلیغ، مجهز و کارآمد ظاهر شوند. هر گام شما در این مسیر، قدمی در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی است.
مدیر جامعةالزهرا(س) با اشاره به جایگاه جمهوری اسلامی در معادلات جهانی، خاطرنشان کرد: امروز ما به یک ابرقدرت تبدیل شده‌ایم و آمریکا که خود را ابرقدرت می‌داند، از همین هسته‌های ایمانی و علمی شکست خواهد خورد. تحقق تمدن‌سازی اسلامی هزینه دارد؛ اما با همین ایمان، تلاش و استقامت، این مسیر را طی می‌کنیم.
برقعی از تلاش بانوان فناور با کمترین امکانات قدردانی کرد و گفت: به همه شما افتخار می‌کنم و امیدوارم، با توکل بر خدا، توسل به اهل‌بیت(ع) و اعتماد به توانمندی خود بتوانید در این عرصه بدرخشید.
در ابتدای این نشست، خانم چهرقانی به نمایندگی از انجمن بانوان فناور، گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده توسط بانوان فناور را ارائه داد. در ادامه، هریک از بانوان فناور در حیطه فعالیت‌های خود توضیحاتی ارائه دادند.
در ادامه حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدمهدی سهیلی، مدیرکل فناوری اطلاعات این مرکز، با اشاره به ظرفیت بالای نیروهای بومی، بر استفاده از توان داخلی در مسیر توسعه فناوری تأکید کرد.
خانم نجمه نجم، مشاور طرح و برنامه مدیر جامعة‌الزهرا(س) نیز ابراز امیدواری کرد: با استمرار این حرکت فناورانه، شاهد جهش‌های علمی و تحول‌آفرینی در عرصه‌های نوین باشیم و در ادامه، بر راه‌اندازی تشکل بانوان فناور تأکید کرد.
خانم فهیمه نیک‌زاد، مدیرکل مرکز رشد و آموزش‌های آزاد جامعةالزهرا(س) نیز با ارائه چشم‌اندازی از فعالیت بانوان فناور، تصریح کرد: بانوان فناور، افق روشنی را برای آینده ترسیم کردند. این انجمن باید به‌صورت زنده رشد کند و به بلوغ برسد.
در این نشست، پیشنهادهایی همچون تقویت مرکز رشد، راه‌اندازی هسته‌های فناورانه، بررسی زمینه و ظرفیت انعقاد قرارداد و توسعه انجمن بانوان فناور با هدف هویت‌بخشی و ساماندهی بیشتر مطرح شد.