printlogo


printlogo


دو پیشنهاد به مناسبت چهلمین روز عروج جانباختگان واقعه تروریستی دی‌ماه ۱۴۰۴

​​​​​​​در «سووشون» فرزندان ایران زمین!
قریب به چهل روز است که از داغ فراق سیاوش‌های ایران زمین می‌گذرد!
هزاران جگرگوشه‌‌ای که در فتنه حرامیان آمریکایی و صهیونی، خون‌شان، مظلومانه بر زمین ریخت و رخت عزا بر تن و جان ملت عزیز ایران پوشاند!
ملت مظلوم و صبور ایران در طول قریب پنجاه سال مقاومت، از این زخم‌ها و داغ‌ها از کفتاران و شغالان آمریکایی و صهیونی بسیار بر تن و جان دارد!
این داغ‌ها و زخم‌های جانکاه را در مسیر استقلال و عزت و سربلندی ایران مثل گذشته تابناک و ماندگار به جان و دل می‌خریم و در کنار داغدیدگان در سوگ چهلمین روز فراق سیاوش‌های‌مان می‌نشنیم و مراسم عزا بپا می‌کنیم؛ اما قطعاً دیر یا زود انتقام قطره قطره این خون‌های پاک را از عاملان و مسببان اصلی این فتنه خونین؛ ترامپ، نتانیاهو، سازمان‌ منافقین و پهلوی مفلوک خواهیم گرفت!
ملت ایران خون‌خواه همیشگی فرزندان خود خواهد بود!
بر همین اساس می‌بایست:
1. مردم شریف ایران،
دولت جمهوری اسلامی، نهادهای دینی و انقلابی به‌ویژه مساجد و نمازگزاران، به‌عنوان صاحبان عزا و خون‌خواه هزاران شهید گلگون کفن و جان‌باختگان، مراسم چهلمین روز را در سراسر کشور، شکوهمند برگزار کرده و غمخوار داغ بازماندگان باشند و به دشمنان و حرامیان داخلی و خارجی فرصت ندهند، میدان‌داری کرده و طلبکار شوند و اشک تمساح بریزند!
۲. دستگاه قضایی
به‌عنوان مدعی‌العموم
قاطعانه و سریع، پیش از فرارسیدن چهلمین روز، علیه مسببان اصلی این فتنه و جنایت به‌ویژه پهلوی مفلوک، رسماً اعلام جرم نموده و حکم نهایی را صادر و ابلاغ نمایند؛ همین!