هفته‌نامه سیاسی، علمی و فرهنگی حوزه‌های علمیه

به دنبال مرکزیت برای پاسخگویی به نیازهای متنوع بانوان قمی است

معاون تهذیب و فرهنگی موسسه آموزش عالی معصومیه خواهران:

به دنبال مرکزیت برای پاسخگویی به نیازهای متنوع بانوان قمی است

فاطمه یاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، عنوان کرد: موسسه آموزش عالی معصومیه خواهران به دنبال ایجاد یک مرجعیت برای بانوان است تا به محلی برای رفت و آمد و پاسخگویی به نیازهای متنوع بانوان شهر قم تبدیل شود.

وی بیان کرد: در شهر قم با وجود ظرفیت‌های موجود، احساس می‌شود که طراحی و برنامه‌ریزی خاصی برای خانم‌ها وجود ندارد به همین خاطر مدرسه معصومیه خواهران با توجه به ظرفیت هایی که دارد تلاش کرده است برنامه‌ای برای بانوان و دختران نوجوان طراحی کند. از جمله این برنامه‌ها، طرح نیلوفرانه ویژه دختران نوجوان و دوره‌ تابستانه ویژه بانوان و دختران به صورت حضوری و آفلاین است.

معاون تهذیب و امور فرهنگی مدرسه علمیه معصومیه خواهران اضافه کرد: طرح نیلوفرانه ویژه دختران نوجوان است که برای اعضای این طرح، استمرار طرح نیلوفرانه در تابستان طراحی شده است که دو روز در هفته با حضور در موسسه همراه با مربیان در بخش های مختلف خانه بازی، خانه فناوری، خانه کتاب و خانه گفت‌وگو شرکت می‌کنند.‌ سناریو هر یک از این بخش ها در هر روز تغییر می‌کند تا علاوه بر نشاط در زمینه معرفت‌افزایی نیز رشد یابند.

وی بیان کرد: دومین برنامه‌ای که در تابستان برای دختران و بانوان قمی طراحی شده است خانه مهارت زیر نظر مرکز آموزش کاربردی دفتر تبلیغات است. در این بخش، ۶۰ دوره آموزشی در موضوعات مختلف طراحی شده است که از جمله آن ها بسته‌های معرفتی و مهارتی است. مثلا در بسته معرفتی در رابطه با صهیونیسم، توحید، مهدویت و... محتوایی ارائه می شود.

یاری اظهار کرد: در بسته مهارتی نیز شش محور از جمله ورزش، زبان عربی، انگلیسی برای نوجوانان و بزرگسالان ارائه می شود که در پایان دوره زبان که 16 ترم است مدرک معتبر ارائه می شود. دوره هنرهای تجسمی نیز برای عموم بانوان اعم از کودکان، نوجوانان و بزرگسالان طراحی شده است.

وی با اشاره به اینکه همه دوره ها با تخفیف ویژه برگزار می شود، اضافه کرد: بسته‌هایی با عنوان مادر و کودک طراحی شده است که در یک زمان برای مادر و کودک کلاس برگزار می شود، برای مثال برای کودک کلاس نقاشی و سفال‌گری و برای مادر کلاس هایی مانند فرزند پروری برگزار می‌شود.

معاون تهذیب و امور فرهنگی مدرسه علمیه معصومیه خواهران یادآور شد: برای شرکت کنندگان در دوره‌های تابستانه، اردوهای مادر دختری و پدر دختری یک روزه برنامه ریزی شده است همچنین در پایان دوره نیز اردو مشهد خواهیم داشت.

وی بیان کرد: شرکت کنندگان در دوره می توانند از بسته استعداد سنجی مرکز مشاوره این موسسه با تخفیف 80 درصد استفاده کنند.

یاری اظهار کرد: علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به کانال ایتا به نشانی @maharat_masoumiyeh مراجعه کنند یا با شماره ۰۲۵۳۱۱۵۶۲۷۷ تماس بگیرند.

برچسب ها :
ارسال دیدگاه